εισαγωγή τζαμιών με γερανό

 

ανύψωση τζαμιών και εισαγωγή κουφωμάτων

τοποθέτηση υαλοπινάκων και κουφώματα

 

τοποθέτηση μεταφορά υαλοπινάκων με γερανό

“Υπηρεσία Ανύψωσης Τζαμιών: Ασφαλής και Επαγγελματική Εγκατάσταση

Στην επιχείρησή μας, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ανύψωσης τζαμιών με τη χρήση γερανών παπαγάλων και καλαθοφόρων. Η εμπειρία μας και η γνώση μας μας επιτρέπουν να εγκαταστήσουμε με ασφάλεια και ακρίβεια τα κουφώματά σας στα πιο δύσκολα σημεία.

Τι μας ξεχωρίζει:

1. Υψηλή Ανύψωση: Χάρη στους γερανούς παπαγάλους και τα καλαθοφόρα μας, μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τον 13ο όροφο με ασφάλεια. Ανεβάζουμε με επιδεξιότητα και προσοχή τα νέα κουφώματα και τα κρύσταλλα που αγοράσατε για το σπίτι σας.

2. Επαγγελματική Γνώση: Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι και έχουν εκπαιδευτεί για να διασφαλίζουν την ασφαλή τοποθέτηση των τζαμιών σας.

3. Ασφάλεια Πάνω Απ’ Όλα: Η ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και του περιβάλλοντος είναι η προτεραιότητά μας. Εφαρμόζουμε όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφαλείας κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Εάν ψάχνετε για μια αξιόπιστη και επαγγελματική υπηρεσία ανύψωσης τζαμιών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για πληροφορίες και εκτιμήσεις. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανανεώσετε τον χώρο σας με ασφάλεια και επαγγελματισμό.”

ανύψωση τζαμιών και εισαγωγή κουφωμάτων

Η ανύψωση τζαμιών πραγματοποιείται με τρείς διαφορετικούς τρόπους

Η ανύψωση τζαμιών είναι μια επικρατούσα ανάγκη κατά την ανακαίνιση ή την εγκατάσταση καινούργιων τζαμιών σε υψηλά σημεία. Στην επιχείρησή μας, προσφέρουμε τρεις διαφορετικούς τρόπους ανύψωσης, ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάσταση:

1. Τοποθέτηση Κουφωμάτων με Γερανό:
Σε περιπτώσεις όπου το μπαλκόνι έχει πλάκα από πάνω, η επιλογή μας είναι η τοποθέτηση του κουφώματος στην κατασκευή που έχει φτιάξει ο ειδικός. Ο γερανός μας σηκώνει αυτήν την κατασκευή μέχρι τον όροφο που επιθυμείτε.

2. Τοποθέτηση Κουφωμάτων με Ιμάντες και Χειροκίνητη Ανύψωση:
Αντίθετα, μια εναλλακτική λύση είναι να δέσετε καλά το κουφώμα με ιμάντες και να χρησιμοποιήσετε τον γερανό για να το ανυψώσετε μέχρι το ύψος του κάγκελου σας. Στη συνέχεια, δύο άτομα μπορούν να το τραβήξουν προσεκτικά προς τα μέσα, ενώ ο γερανός αφήνει σταδιακά το φορτίο προς τα κάτω. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά του κουφώματος στο μπαλκόνι σας.

3. Ευκολότερη Τοποθέτηση σε Ρετιρέ:
Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως σε ρετιρέ ή όταν η οικοδομή είναι ο επάνω όροφος και τραβηγμένη προς τα μέσα, οι γερανοί μας μπορούν απλώς να αφήσουν τα τζάμια σας στο μπαλκόνι χωρίς την ανάγκη για περαιτέρω κόπο τραβήγματος.

Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια και η ακρίβεια είναι πάντα προτεραιότητά μας.